• 1
  • 2

VELKOMMEN TIL BØGILD APS - SOLAFSKÆRMNING

På Glarmestervej 14 har vi indrettet et showroom med prøver på de solafskærmningsprodukter vi kan tilbyde. Kig forbi for inspiration eller god professionel vejledning der passer til netop dine behov. Da butikken ligger i direkte forbindelse til City3 nærkøb, er der åbent for alle, til at gå ind og tage et kig, i kioskens åbningstider (alle dage fra 7.30 – 18.00), ellers er der bemanding efter aftale.

Bøgild solafskærmning er nu også at finde i Ringe.
Vi har åbnet butik/showroom i det nye Ringe Minicenter, Algade 62-64. Der er åben efter aftale.

Showroom
Vi kommer selvfølgelig også gerne ud og giver gode råd og et uforpligtende tilbud og opmåling. Vi medbringer div. Farveprøver og der er selvfølgelig mulighed for at låne kataloger, så du i fred og ro kan finde præcis den farve du vil have.

Vi har løsningen der passer til lige netop dit vindue. For Bøgild Solafskærmning er intet vindue umuligt.

Salg til erhverv og privat
Alle produkter leveres af firmaet Faber (tidligere WH Produkter A/S), som har stor erfaring inden for branchen. Vi har alle stor erfaring inden for denne branche. Flemming har tidligere arbejdet inden for faget i 25 år og både Morten og Heidi har også haft arbejde indenfor branchen.

Alle produkter laves efter specialmål, og passer derfor lige præcis til dit vindue.
Der ydes 5 års garanti på markiser og 2 års garanti på øvrige solafskærmningsprodukter.

Om Bøgild ApS

Alle produkter leveres af firmaet Faber, tidligere WH Produkter A/S, som har stor erfaring inden for branchen. Vi har alle stor erfaring inden for denne branche. Flemming har tidligere arbejdet inden for faget i 25 år og både Morten og Heidi har også haft arbejde indenfor branchen.

Alle produkter laves efter specialmål, og passer derfor lige præcis til dit vindue.
Der ydes 5 års garanti på markiser og 2 års garanti på øvrige solafskærmningsprodukter.

SBBC
Bøgild Solafskærmning støtter, og er sponsor, for Svendborg Basketklub, (SBBC).