Terrasseoverdækning: Udendørs solafskærmning med smukke markiser

Drømmer du om at få en flot og effektiv udvendig solafskærmning på din terrasse eller på din altan? Så kan du med stor fordel tage et nærmere kig på vores store udvalg af smukke markiser. Bøgild ApS er et professionelt firma med mange års erfaring inden for markiser og solafskærmning til vinduer såvel som terrasser, og du kan derfor trygt handle hos os.

Vi tilbyder terrasseoverdækning på hele Fyn og i Trekantområdet

Vi servicerer alle slags kunder på Fyn og i Trekantområdet, der har brug for terrasseoverdækning eller solafskærmning til vinduer. Det kan f.eks. være i følgende byer:

  • Odense
  • Ringe
  • Svendborg
  • Fredericia
  • ​Vejle
  • Kolding
  • Assens
  • Bogense
  • Middelfart
  • ​Nyborg.

Markise til hus og terrasse

En markise til hus er en perfekt løsning til terrassen, idet den både beskytter mod lys og blæst og kan holde til det danske vejr. 

Vores terrassemarkiser har alle en god modstandsdygtighed mod rust, da de har galvaniserede skruer og bolte. Selve dugen er specielt udviklet til udendørs brug, og den er nem at vedligeholde.

Du kan med andre ord med fordel købe din nye markise hos os.

​Professionel rådgivning om markiser og øvrig udendørs solafskærmning

​Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige markiser, så der er noget for enhver smag. Vi har bl.a. en elektrisk kassettemarkise, der kan styres med en fjernbetjening. Hvilken model du skal vælge, afhænger selvfølgelig af flere faktorer som f.eks. behov, monteringsmulighed, størrelse og design.

Vi står derfor altid klar til at hjælpe enhver kunde med at finde den bedst mulige løsning inden for terrassemarkiser eller andre former for udvendig solafskærmning.

Vi kan tilbyde alt fra en terrassemarkise til en åben markise eller en vinduesmarkise. En terrassemarkise beskytter dit interiør mod det skarpe sollys, samtidig med at den giver et behageligt indeklima i den varme tid. Desuden kan man med denne markise sidde længere ude på de lune sommeraftener, da den giver godt læ for den faldende dug og holder på varmen.

En åben markise er derimod særligt velegnet til mindre terrasser og altaner, mens en vinduesmarkise har til formål at dække for sollys.

​​Vi har alt fra en kassettemarkise til åbne markiser

Vi tilbyder et stort og velassorteret sortiment af markiser fra Faber, som er Danmarks førende producent af markiser. Du kan for eksempel købe en kvalitets kassettemarkise eller en åben terrassemarkise i et smukt design.

Klik her og se Fabers prisliste.

Kontakt os og indhent et tilbud på solafskærmning til terrasse

Kunne du tænke dig at høre mere om vores markiser i høj kvalitet? 

Har du nogle spørgsmål omring vores markiser eller priser? Så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os med det samme.

Hos os kan du både finde markiser med og uden el samt et stort udvalg af de bedste modeller og størrelser.

Har du behov for at komme i kontakt med os, så kan du enten ringe til os på telefon 22 91 30 44, eller du kan skrive til vores e-mail info@boegildaps.dk, hvis det passer dig bedre. Så sørger vi for at vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Hvis du leder efter en markise i høj dansk kvalitet og mangler du inspiration i forhold til farvevalg og design, så kan du nedenfor se et udvalg af vores forskellige løsninger til terrasseoverdækning fra Faber.

Kontakt os

Vi lægger stor vægt på hurtig opgaveløsning.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud, så er du meget velkommen til at skrive til os​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Faber

Se sortimentet af markiser fra Faber her.
​Fabers prisliste​

Se flere billeder af markiser fra Faber:

✔ Monterer selv solskærmene​

✔ Markiser og indvendig solafskærmning

✔ Kompetent rådgivning

Vi står klar med både rådgivning og vejledning

Du er meget velkommen til at tage os med på dine ideer og indvie os i dine tanker og drømme fra start af.
Vi tilbyder kompetent rådgivning og vejledning, så vi ud fra dine ønsker og behov sammen kan finde den helt rigtige løsning, der matcher din bolig og dine krav.

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har behov for gode råd og vejledning.
Også hvis du kunne tænke dig at høre mere om de forskellige valgmuligheder, der er, når det kommer til markiser og solafskærmning.

Bøgild ApS

CVR: ​31937108

Åbningstider

Mandag til Torsdag:
​Kl. 8.00 - 16.00

Fredag:
​Kl. 8.00 - 15.00

Lørdag og Søndag:
​Efter aftale​