Terrasseoverdækning: Udendørs solafskærmning med smukke markiser

Drømmer du om at få en flot og effektiv udvendig solafskærmning på din terrasse eller på din altan til en god pris? Så kan du med stor fordel tage et nærmere kig på vores store udvalg af smukke og billige markiser. Bøgild ApS er et professionelt firma med mange års erfaring inden for markiser og solafskærmning til vinduer såvel som terrasser, og du kan derfor trygt handle hos os.

Vi tilbyder terrasseoverdækning på hele Fyn og i Trekantområdet

Vi servicerer alle slags kunder på Fyn og i Trekantområdet, der har brug for terrasseoverdækning eller solafskærmning til vinduer. Det kan f.eks. være i følgende byer:

  • Odense
  • Ringe
  • Svendborg
  • Fredericia
  • ​Vejle
  • Kolding
  • Assens
  • Bogense
  • Middelfart
  • ​Nyborg.

Markise til hus og terrasse

En markise til hus er en perfekt løsning til terrassen, idet den både beskytter mod lys og blæst. Vores terrassemarkiser har alle en god modstandsdygtighed mod rust, da de har galvaniserede skruer og bolte. Selve dugen er specielt udviklet til udendørs brug, og den er nem at vedligeholde.

Du kan med andre ord med fordel købe din nye markise hos os.

​Professionel rådgivning om markiser og øvrig udendørs solafskærmning

​Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige markiser, så der er noget for enhver smag. Vi har bl.a. en elektrisk kassettemarkise, der kan styres med en fjernbetjening. Hvilken model du skal vælge, afhænger selvfølgelig af flere faktorer som f.eks. behov, monteringsmulighed, størrelse og design.

Vi står derfor altid klar til at hjælpe enhver kunde med at finde den bedst mulige løsning inden for terrassemarkiser eller andre former for udvendig solafskærmning.

Vi kan tilbyde alt fra en terrassemarkise til en åben markise eller en vinduesmarkise. En terrassemarkise beskytter dit interiør mod det skarpe sollys, samtidig med at den giver et behageligt indeklima i den varme tid. Desuden kan man med denne markise sidde længere ude på de lune sommeraftener, da den giver godt læ for den faldende dug og holder på varmen.

En åben markise er derimod særligt velegnet til mindre terrasser og altaner, mens en vinduesmarkise har til formål at dække for sollys.

​Billige priser på alt fra en kassettemarkise til åbne markiser

Vi tilbyder et stort og velassorteret sortiment af billige markiser fra Faber. Du kan for eksempel købe en billig kassettemarkise eller en åben terrassemarkise i et smukt design.

Klik her og se Fabers prisliste.

Kontakt os og indhent et tilbud på solafskærmning til terrasse

Kunne du tænke dig at høre mere om vores billige markiser i høj kvalitet? Har du nogle spørgsmål omring vores markiser eller priser? Ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på en billig markise eller en anden form for solafskærmning til terrasse? Så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os med det samme.

Hos os kan du både finde markiser med og uden el samt et stort udvalg af modeller og størrelser – altid til en god pris.

Har du behov for at komme i kontakt med os, så kan du enten ringe til os på telefon 22 91 30 44, eller du kan skrive til vores e-mail info@boegildaps.dk, hvis det passer dig bedre. Så sørger vi for at vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Hvis du leder efter en billig markise i høj kvalitet, og mangler du inspiration i forhold til farvevalg og design, så kan du nedenfor se et udvalg af vores forskellige løsninger til terrasseoverdækning fra Faber.

​Faber

Se sortimentet af markiser fra Faber her.
​Fabers prisliste​

Se flere billeder af markiser fra Faber:

✔ Monterer selv solskærmene​

✔ Markiser og indvendig solafskærmning

✔ Vi er uddannede tømrere

Indhent gratis tilbud

Udfyld formularen herunder så vil vi vende tilbage til dig,

hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Bøgild ApS

Svendborgvej 226
5260 Odense S


CVR: 31937108

Kontakt

ÅBNINGSTIDER

Mandag til Torsdag:
​Kl. 8.00 - 16.00

Fredag:
​Kl. 8.00 - 15.00

Lørdag og Søndag:
​Efter aftale​