Markiser af høj kvalitet finder du lige her

Drømmer du om at få en flot og effektiv solafskærmning på din terrasse eller altan? Så bør du tage et kig på vores udvalg af markiser. Vi er et professionelt firma med mange års erfaring på området, og derfor kan du trygt handle hos os. Vi servicerer alle slags kunder i Odense og omegn.

En markise er en perfekt løsning til terrassen, der både beskytter mod lys og blæst. Vores markiser har alle en god modstandsdygtighed mod rust, da de har galvaniserede skruer og bolte. Selve dugen er specielt udviklet til udendørs brug og er nem at vedligeholde.

Du kan med andre ord med fordel købe din nye markise hos os.

Få professionel rådgivning om markiser hos os

Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige markiser, så der er noget for enhver smag. Vi har eksempelvis elektrisk terrasseoverdækning, som kan styres med en fjernbetjening. Hvilken model, du skal vælge, afhænger selvfølgelig af flere ting som behov, monteringsmulighed, størrelse og design. Vi hjælper altid enhver kunde med at finde den bedst mulige løsning.

Vi kan tilbyde alt fra terrassemarkise til en åben markise eller vinduesmarkise. En terrassemarkise beskytter dit interiør mod det skarpe sollys, samtidig med den giver et behageligt indeklima i den varme tid. Desuden kan man med denne markise sidde længere ude på de lune sommeraftener, da den giver godt læ for den faldende dug og holder på varmen.

En åben markise er derimod særligt velegnet til mindre terrasser og altaner, mens en vinduesmarkise har til formål at dække for sollyset. Find inspiration og priser her på siden.

Kontakt os for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre mere om vores billige markiser af høj kvalitet? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Hos os finder du både markiser med og uden el samt et stort udvalg af modeller og størrelser – altid til en god pris.

Vi kan kontaktes på telefon 22 91 30 44 eller e-mail info@boegildaps.dk, så vender vi tilbage med et godt tilbud til dig hurtigst muligt.

​Faber

Se sortimentet af markiser fra Faber her.
​Fabers prisliste​

Se flere billeder af markiser fra Faber:

✔ Monterer selv solskærmene​

✔ Markiser og indvendig solafskærmning

✔ Vi er uddannede tømrere

Indhent gratis tilbud

Udfyld formularen herunder så vil vi vende tilbage til dig,

hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Bøgild ApS

Svendborgvej 226
5260 Odense S


CVR: 31937108

Kontakt

ÅBNINGSTIDER

Mandag til Torsdag:
​Kl. 8.00 - 16.00

Fredag:
​Kl. 8.00 - 15.00

Lørdag og Søndag:
​Efter aftale​